Şükran Kora Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Mesleki ve Teknik Eğitim alanında öğrenciyi ezberci sistemden çıkarıp öğrenci merkezli sisteme yönelterek, bireysel olarak iş yapabilme yeteneğine sahip, sorgulayıcı, araştırıcı, teknolojik gelişmeleri takip eden, bilgiye ulaşabilen ve bu alanda öğretmeniyle iş birliği yapan öğrenciler yetiştiren önder bir kurum olmak.

Misyon: Öğretmenler olarak; Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda yurttaşlık bilincine varmış, iş disiplinini ve meslek ahlakını içselleştirmiş, teknolojik bilgi ve beceriye sahip, bulunduğu çevreye önderlik edebilecek,sanayi kuruluşları tarafından tercih edilen kalifiye meslek elemanları yetiştiren kurumuz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon Yok
Saatler: 8.00-17.00
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03127960010

Belgegeçer - (312) 796 0010

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sukrankorakimyamtal.meb.k12.tr

Adres - ÇAYIRHAN MAH. ATATÜRK BUL. NO 124 NALLIHAN / ANKARA

Öğretmen :15
Öğrenci :193
Derslik :16
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1050
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Çayırhan İstanbul-Ankara arasındaki 1 numaralı devlet yolu üzerinde Sarıyar Baraj gölü kıyısında kurulmuştur. Ankara´ya 126 Nallıhan´a ise 35 km uzaklıktadır .

Adres - ÇAYIRHAN MAH. ATATÜRK BUL. NO 124 NALLIHAN / ANKARA

Ulaşım Ankara-Nallıhan arasında çalışan turizm firmaları ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Beypazarı ilçesine gelip oradan Çayırhan´a gelen servis araçları ile de ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA İLİNE 126 KİLOMETRE UZAKLIKTA NALLIHAN İLÇESİNE 35 KİLOMETRE UZAKLIKTA BEYPAZARI İLÇESİNE 20 KİLOMETRE UZAKLIKTAAnkara-Nallıhan arasında çalışan turizm firmaları ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Beypazarı ilçesine gelip oradan Çayırhan´a gelen servis araçları ile de ulaşım sağlanmaktadır.